Årsregnskab

Jeg udarbejder årsregnskaber og indberetter din årsopgørelse

Jeg udarbejder årsregnskaber for enkeltmandsvirksomheder, interessentskaber (I/S), foreninger samt ejerforeninger. Årsrapporterne udarbejdes efter årsregnskabsloven klasse A-virksomheder.

Årets store højdepunkt er årsafslutning hvor det forgangne år skal gøres op og indberettes til skat.

Jeg indberetter din årsopgørelse-/oplysningsskema til Skat og har stor erfaring med virksomhedsordning samt kapitalafkastordning som begge er forskellige måder man som selvstændig kan vælge at blive beskattet efter.

I løbet af året er det vigtigt at forskudsopgørelsen passer så præcist så muligt, det kan være nødvendigt at tilpasse den igennem året så du derved betaler den rigtige B-skat løbende.

Er du privat og har spørgsmål eller brug for assistance til indberetning af de forskellige dele af din årsopgørelse er jeg også klar til at hjælpe.

Lad os finde en løsning sammen

Som kunde hos mig finder vi sammen en løsning netop til dig og dit behov, om det skal være kvartalsvis bogføring op til momsafregningen eller total administration hvor du aflevere alt løbende til mig og jeg sørger for betalinger, fakturering og moms m.v. eller en løsning midtimellem.

Kontakt mig for et uforpligtende møde og lad os få en snak om hvad jeg kan hjælpe dig med.