Om Ditlevsen Bogføring

Et lokalt bogholderfirma

Ditlevsen Bogføring er et lokalt freelance bogholderfirma i Vejen som kan hjælpe dig og din virksomhed med alt lige fra bogholderi og administration til årsregnskab.

Jeg har kontor på Nørregade 60 i midten af Vejen, hvor jeg styrer de virksomheder som har deres bogholderi liggende eksternt ved mig, samtidig med det kører jeg dagligt ud til virksomheder som har deres bogholderi lokalt i virksomheden.

Mit navn er Bjarne Hahn-Ditlevsen, jeg er født og opvokset i Vejen. Bor på en landejendom lidt uden for Vejen sammen med min kone og vores to børn. Jeg er typen som går foran og stiller høje krav til mig selv, tænker struktureret, nyder at lære nyt og hele tiden være i bevægelse. Et utroligt vigtigt element i min hverdag er at yde den bedste service og derved skabe det perfekte produkt for mine kunder.

Som kunde hos mig finder vi sammen en løsning netop til dig og dit behov, om det skal være kvartalsvis bogføring op til momsafregningen eller total administration hvor du aflevere alt løbende til mig og jeg sørger for betalinger, fakturering og moms m.v. eller en løsning midtimellem. Ditlevsen Bogføring sætter en ære i at alt er klar til tiden og bliver gennemgået med dig som du ønsker det, så du altid er bevidst om firmaets drift.

Kontakt mig for et uforpligtende møde og lad os få en snak om hvad jeg kan hjælpe dig med.

Lad os finde en løsning sammen

Som kunde hos mig finder vi sammen en løsning netop til dig og dit behov, om det skal være kvartalsvis bogføring op til momsafregningen eller total administration hvor du aflevere alt løbende til mig og jeg sørger for betalinger, fakturering og moms m.v. eller en løsning midtimellem.

Kontakt mig for et uforpligtende møde og lad os få en snak om hvad jeg kan hjælpe dig med.