Rådgivning og inkassohjælp

 Få rådgivning og hjælp til inkasso

Rådgivning

Der er mange spørgsmål ved at være selvstændig og jeg kan hjælpe dig med svaret på rigtig meget.

Går du og tænker på at starte op som selvstændig, kan jeg assistere dig i processen og med de mange ting man skal huske når man starter en enkeltmandsvirksomhed.

Budgettet for din opstartsvirksomhed er en meget vigtig ting og vi kan i samarbejde udfærdige et komplet budget og derfra tage stilling til de forskellige dele af virksomheden som f.eks. om man skal have firmabil på den ene eller anden måde osv.

Inkassohjælp

Jeg tilbyder at hjælpe dig i processen med at få opkrævet/rykket de kunder som ikke betaler. Det med at sende rykker, få sat gebyr på samt eventuel rentetilskrivning er ofte noget som bliver lavet lidt ustruktureret og som samtidig er tidskrævende.

Jeg kan hjælpe dig hele vejen fra rykker, inkasso og evt. til fogedretten. Du vil selv modtage alle indbetalingerne inkl. gebyrer og renter da det jeg laver, er egen-inkasso for dig og ikke som hvis du bruger et inkasso- eller advokatfirma, hvor de som oftest beholder store dele af beløbet.

Lad os finde en løsning sammen

Som kunde hos mig finder vi sammen en løsning netop til dig og dit behov, om det skal være kvartalsvis bogføring op til momsafregningen eller total administration hvor du aflevere alt løbende til mig og jeg sørger for betalinger, fakturering og moms m.v. eller en løsning midtimellem.

Kontakt mig for et uforpligtende møde og lad os få en snak om hvad jeg kan hjælpe dig med.